کربوکسی تراپی واژن چیست؟

برای پاسخ به سوال کربوکسی تراپی واژن چیست؟ می توان گفت که کربوکسی تراپی واژن یکی از روش های کم تهاجم رفع تیرگی و جوانسازی ناحیه تناسلی است که با توجه به کمبود اعتماد به نفس و میل جنسی کم ناشی از تیرگی و بد شکل بودن واژن، امروزه طرفداران زیادی دارد. در این روش از دستگاه کربوکسی تراپی واژن که به همراه سوزن های بسیار نازکی است برای تزریق گاز دی اکسید کربن استفاده می شود.

[lwptoc]

کربوکسی تراپی واژن چیست؟

کربوکسی تراپی واژن با هدف روشن سازی واژن از طریق تحریک برای افزایش کلاژن سازی انجام می شود و با افزایش خونرسانی ارتجاع و استحکام پوست واژن افزایش می یابد. در صورتی که این روش در کلینیک زیبایی معتبر با پزشکان ماهر انجام شود و بعد از انجام دادن این روش، افراد به مراقبت های بعد از تزریق باید توجه داشته باشند؛ با عوارض بسیار کمی همراه است. این روش بدون نیاز به بستری انجام می شود و با مزایایی همچون افزایش اعتماد به نفس، میل و لذت جنسی در زنان همراه است.

کربوکسی تراپی

کربوکسی تراپی یک روش زیبایی است که از طریق سوزن های ریز، آب های معدنی ای که از عمق زمین جوشانده می شوند و در درون آن ها گازی بنام گاز دی اکسید کربن وجود دارد را زیر پوست تزریق می کند. با توجه به تحقیقات به دست آمده؛ وجود دی اکسید کربن در نواحی بدن موجب افزایش بیشتر خونرسانی در آن قسمت می شود. با توجه به روش های مختلفی که برای جوانسازی پوست یا واژن وجود دارد؛ سوال بیشتر کاربران این است که کربوکسی تراپی بهتر است یا بوتاکس ؟

روش انجام کربوکسی تراپی

در این روش کپسول های گاز دی اکسید کربن که به دستگاه وصل می شوند و با توجه به پوست میزان مناسب آن درجه بندی شده و سپس توسط فرد متخصص زیر پوست تزریق می شوند. معمولا این روش با درد بسیار کمی همراه است زیرا کربوکسی تراپی با سوزن های بسیار ریز انجام می شود و قبل از تزریق، پزشکان کرم بی حسی استفاده می کنند. تعداد جلسات کربوکسی تراپی به عوامل مختلفی همچون نوع فعالیت درمان و ناحیه درمانی بستگی دارد و با توجه به اینکه این روش زیبایی به آرامی اثر می گذارد؛ کربوکسی تراپی به منظور سفید کردن ناحیه تناسلی و رفع استریاهای پوستی بین شش تا هشت جلسه و در مواردی دوازده جلسه طول می کشد.

مراقبت های کربوکسی تراپی

  • خودداری از پوشیدن لباس های تنگ
  • پرهیز از استفاده از ماده بهداشتی یا آرایشی در ناحیه تناسلی
  • اجتناب از انجام دادن فعالیت های سنگین یا ورزش های سنگین
  • عدم استحمام، استخر، سونا و جکوزی تا 24 ساعت بعد از تزریق

کاربرد های کربوکسی تراپی

کاربرد کربوکسی تراپی

با وجود اینکه کربوکسی تراپی یک روش جوانسازی پوست و رفع تیرگی دور چشم شناخته شده است اما این روش کاربرد هایی در زمینه های مختلف دارد. کربوکسی تراپی با افزایش خونرسانی و عروق سازی نواحی مورد توجه سبب رفع ترک ها یا استریاهای پوستی ناشی از بارداری یا کاهش وزن، بهبود درد های مفصلی یا عصبی، رفع تیرگی واژینال، بهبود خشکی واژن پس از یائسگی و زایمان، جوانسازی پوست ناحیه تناسلی می شود. از دیگر کاربردهای کربوکسی تراپی می توان به بهبود زخم های دیابتی، رینود، بهبود مشکلات عروق خونرسانی، رفع آتروفی واژینال، بهبود کاهش حس و میل جنسی و … اشاره کرد.

علت تیرگی واژن

معمولا تیرگی بدن به علت کاهش گردش خون در نواحی رخ می دهد . علاوه بر این، تیرگی واژن به عوامل ژنتیکی، تغییرات هورمونی، یائسگی، شیو کردن موهای زائد و کاهش کلاژن سازی در ناحیه تناسلی با بالا رفتن سن بستگی دارد. کربوکسی تراپی می تواند تیرگی ناحیه تناسلی که بر اثر عوامل محیطی همچون نشستن های طولانی به صورت مکرر و روزانه، تعریق و رطوبت زیاد در ناحیه تناسلی به علت پوشیدن لباس زیر تنگ یا غیرنخی، فعالیت هایی که بر واژن فشار می آورند مثل دوچرخه سواری، سایش بیش از حد ناحیه تناسلی به خاطر پیاده روی های بیش از حد و کاهش وزن ناگهانی رخ داده اند را نیز بهبود دهد.

ماندگاری کربوکسی تراپی واژن

پزشکان توصیه می کنند بین 2 تا 4 هفته بعد از تزریق اولیه، افراد برای جلسه بعدی آماده شوند. معمولا مدت زمان هر جلسه کربوکسی تراپی بین 20 تا 30 دقیقه است که بعد از انجام دادن، افراد می توانند به کار های روزمره خود بپردازند. مدت زمان ماندگاری کربوکسی تراپی واژن به عوامل متعددی از جمله سن بیمار، جنس و ویژگی های پوست و واکنش پوست به تزریق کربن دی اکسید بستگی دارد که به طور معمول ماندگاری این روش بین 6 تا 8 ماه است. در صورت رعایت کردن نکات زیر، ماندگاری کربوکسی تراپی واژن افزایش می یابد:

  1. رعایت مراقبت های بعد از کربوکسی تراپی واژن
  2. تکرار درمان دوره ای به صورت سالیانه
  3. مصرف مکمل های غذایی مناسب
  4. حفظ رژیم غذایی سالم
  5. ورزش منظم

ممنوعیت انجام دادن کربوکسی تراپی

با وجود اینکه روش کربوکسی کم تهاجم و ایمنی است اما انجام دادن آن برای برخی از افراد در بعضی از شرایط ممنوع است. معمولا افرادی که از بیماری های حاد و مزمن رنج می برند، کاندید مناسب این روش نیستند. کربوکسی تراپی برای افراد زیر ممنوع است:

  • افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی، بیماری های حاد تنفسی، دیابت، مبتلا به سندروم خونریزی های غیر قابل کنترل.
  • دوران بارداری و شیردهی، شیمی درمانی ، دوران قاعدگی یا ابتلا به تبخال تناسلی.
  • خانم های که عفونت قارچی یا باکتریایی در ناحیه واژن خود دارند.

کلام آخر

با توجه به اینکه زیبایی ناحیه تناسلی ارتباط مستقیمی با اعتماد به نفس زنان در برقراری رابطه جنسی و کیفیت آن دارد؛ پزشکان از طریق روش های مختلفی مثل تنگ کردن واژن، لابیاپلاستی، پرینورافی، تزریق ژل به واژن و کربوکسی تراپی به بهبود این ناحیه کمک می کنند. همچنین تیرگی های پوست در واژن بر میزان اعتماد به نفس زنان موثر است؛ انجام دادن کربوکسی تراپی برای رفع این عارضه کمک شایانی به افزایش اعتماد به نفس می کند. در صورتی که این روش در کلینیک های معتبر انجام شود؛ احتمال بروز عوارض آن به حداقل می رسد.

  1. کربوکسی تراپی واژن چیست؟
  2. هدف کربوکسی تراپی واژن چیست؟
  3. کربوکسی تراپی چیست؟
  4. مراقبت های کربوکسی تراپی چگونه است؟
  5. کاربرد کربوکسی تراپی چیست؟
  6. علت تیرگی واژن چیست؟
  7. ماندگاری کربوکسی تراپی واژن به چه عواملی بستگی دارد؟

کلینیک آریانا

Call Now Button