تزریق فیلر زیر چشم

روش های مختلفی برای جوانسازی پوست وجود دارد امروزه با کمک روش های مختلفی مثل تزریق ژل، زاویه سازی صورت، میکرونیدلینگ و … وجود دارد اما در بین اجزای صورت چشم ها بیشتر خودنمایی می کنند.

چشم‌ها فاکتور مهمی در زیبایی صورت و همینطور در ارتباطات هر شخص است و سلامت آن‌ها، زیبایی و طراوت‌شان بسیار مهم است. برخی عوامل طبیعی و غیرطبیعی سبب می‌شوند تا پوست اطراف چشم طراوت خود را از دست بدهد و به مرور زمان دچار مشکلاتی شود که برای رفع این عیوب نیاز به کمک متخصصین زیبایی خواهد بود.

تزریق فیلر زیر چشم یکی از راه های از بین بردن عیوب زیر چشم است. در ادامه مطلب به بررسی انواع فیلرها، نکات قبل و بعد از تزریق، مدت ماندگاری و سایر نکاتی که لازم است هرفردی قبل از تزریق بداند، اشاره خواهیم کرد.

[lwptoc]

 

فیلر چیست؟

فیلر روشی کم عوارض برای از بین بردن برخی عیوب صورت از جمله فیلر خط خنده، فیلر بینی، فیلر زیر چشم است. از فیلر زیر چشم برای داشتن چشمانی شاداب، سرحال و همینطور از بین بردن گودی، سیاهی و خطوط ریز زیر چشم استفاده می شود. باید توجه داشت که بواسطه حساسیت این ناحیه حتما باید از مواد با کیفیت بالا و افراد متخصص این حوزه استفاده کرد.

افراد به دلایل گوناگون از جمله سالخوردگی، الگوی خواب نامناسب، کمبود آب بدن، وراثت، آفتاب، مراقبت نادرست از پوست و… به فیلر روی می آورند برخی از افراد از سیاهی زیر چشم زیاد و یا رگ‌های خونی قابل مشاهده می‌نالند و می‌خواهند که آن را رفع کنند، برخی نیز به طور طبیعی یا به علل گفته شده دچار گودی زیر چشم شده‌اند و قصد دارند این مشکل را رفع کنند. برای همه این افراد تزریق فیلر زیر چشم راهکار مناسب و راحتی است که می‌تواند طراوت و جوانی را به پوست زیر چشم هدیه کند.

همانطور که تزریق فیلر(ژل) باعث بهبود و رفع عیوب احتمالی صورت می شود تزریق ژل لب نیز باعث رفع نقایص مادرزادی و فرم دهی به لب ها می شود.

انواع فیلرهای زیر چشم

فیلرهای مورد استفاده برای ناحیه زیر چشم انواع مختلفی دارند. هریک از آن‌ها با ویژگی‌های منحصر به فرد و شرایط متفاوت خود می‌تواند انتخاب خوبی برای هر فرد باشد. این موضوع به انتخاب درمانجو و نظر پزشک متخصص بستگی دارد.

  1. هیالورونیک اسید: این ماده به صورت طبیعی در بدن هر فرد تولید می‌شود. اما پرکننده‌های هیالورونیک اسید از ژل‌های مصنوعی ساخته می‌شوند که فرآیند کارکرد آن‌ها مشابه ماده طبیعی بدن است. ثابت شده که این پرکننده‌ها موجب ساخت کلاژن در پوست می‌شوند. از مزایای آن‌ها می‌توان به شفافیت و نرم بودن اشاره کرد که این خواص سبب کمتر شدن احتمال تجمع آن‌ها می‌شود و این ژل را به یکی از بهترین گزینه‌ها برای زیر چشم تبدیل می‌کند.
  2. اسید پلی‌ال‌لاکتیک PLLA: این ماده، از مواد مصنوعی زیست سازگار است که فرآیند جذب و تجزیه آن به راحتی اتفاق می‌افتد. این ماده نیز به صورت قابل توجهی سبب ساخت کلاژن می‌شود.
  3. تزریق چربی: در روش تزریق چربی برای زیر چشم از نواحی مختلف بدن مثل شکم، لگن، باسن و ران چربی گرفته می‌شود و به ناحیه مربوطه تزریق می‌شود. یکی از مشکلات تزریق چربی این است که در صورت راضی نبودن فرد از این تزریق، امکان تخلیه آن وجود ندارد، در حالی که در دو نوع قبلی این امکان برای درمانجویان وجود دارد.

عوارض احتمالی تزریق فیلر زیر چشم

اگر به مواد پرکننده هرگونه حساسیت و آلرژی دارید، لازم است قبل از تزریق پزشک متخصص از این مورد مطلع شوید. در اکثر موارد عوارض جانبی پس از تزریق کوتاه ‌مدت است و به سرعت رفع می‌شود. این عوارض شامل قرمز شدن محل تزریق، پف، قرمزی زیر چشم و کبودی است.

عوارض‌های احتمالی بسته به پوست هر فرد و مهارت متخصص تزریق‌کننده متفاوت است. در صورتی که ماده پرکننده بسیار نزدیک به سطح پوست تزریق شود، این ناحیه از پوست آبی‌رنگ یا پف‌دار می‌شود. در برخی موارد به خواست درمانجو و نظر متخصص ماده پرکننده تزریق شده با راهکارهایی در زیر پوست حل یا به اصطلاح تخلیه می‌شوند. ‌ اگر فیلر تزریق شده در زیر پوست ناحیه چشم، از نوع اسیدهیالورونیک باشد، متخصص با تزریق هیالورونیداز، فیلر را از زیر پوست محو یا تخلیه می‌کند.

عوارض گفته شده از عارضه‌های احتمالی و کوتاه‌مدتی هستند که در اکثر موارد خودبه‌خود برطرف می‌شوند. اما شما به عنوان درمانجو و مراجع برای تزریق باید از عوارض جدی این تزریقات آگاه باشید و در صورت بروز این عوارض پزشک خود را مطلع سازید. عوارضی از قبیل:

  • نتایج ناهموار مثل عدم تقارن بین دو چشم
  • برجستگی‌های ریز در زیر پوست و احساس گوله شدن ژل
  • فلج عصب
  • جای زخم بدخیم
  • نابینایی

بنابراین لازم است که در انتخاب متخصص ماهر و همچنین مرکز معتبر تزریق فیلر زیرچشم دقت فراوانی داشته باشید تا مشکلات جدی برای شما ایجاد نشود.

در بلاگ آریانا با مراقبت های بعد از تزریق ژل آشنا شوید.

نحوه تزریق فیلر برای زیر چشم‌ها

یکی از نکاتی که حتما باید قبل از تزریق بدانید و به آن توجه کنید، خودداری از مصرف الکل و داروهای رقیق‌کننده خون مثل آسپرین‌ها است. معمولا تزریق فیلر برای ناحیه زیر چشم بدون درد است و زمان کمی نیاز دارد. در اکثر مواقع پزشک به مراجع توصیه می‌کند تا از بی‌حس‌کننده‌های موضعی نیز استفاده کند.

پس از آن‌ که پزشک متخصص فرد را از هر نظر ارزیابی کرد، محل تزریق نشانه‌گذاری می‌شود و پوست ناحیه مورد نظر تمیز می‌شود. سپس متخصص با کمک یک سوزن بسیار نازک فیلر را به آرامی بر زیر پوست وارد می‌کند و ناهمواری‌ها و مشکلات زیر چشم را برطرف می‌کند. پوست زیر چشم با ۳ یا ۵ بار تزریق در هر طرف، بسته به نیاز درمانجو و تشخیص پزشک، مسطح و شاداب می‌شود.

پس از تزریق ممکن است متخصص برای صاف‌تر کردن ناحیه تزریق ماساژی انجام دهد. پس از آن با یخ می‌توانید پف و کبودی احتمالی ایجاد شده از تزریق را برطرف کنید.

توجه کنید که پس از تزریق تا ۲۴ ساعت نباید فعالیت‌های شدیدی داشته باشید.

میکرونیدلینگ روشی برای ترمیم آسیب های پوستی

مدت ماندگاری فیلر زیر چشم

مدت ماندگاری فیلرهای پرکننده برای زیر چشم باتوجه به ویژگی‌های اختصاصی هر فرد و مواد استفاده شده در تزریق متفاوت است اما معمولا فیلرهای زیر چشم بین ۶ تا ۱۸ ماه ماندگاری دارند و پس از آن فرد احساس می‌کند نیاز به شارژ مجدد دارد.

اکثر متخصصین قبل از تزریق اطلاعات مربوط به ماده تزریقی را به شما می‌دهند. یکی از این اطلاعات مدت زمان ماندگاری ژل است که هر ژل بسته به نوع آن بازه زمانی مشخصی در زیر پوست ناحیه چشم‌ها ماندگاری دارد.

هزینه تزریق فیلر زیرچشم

هزینه مشخصی برای این روش درمانی وجود ندارد و هر پزشک بسته به نوع مواد، مهارت و تخصص خود هزینه تزریق را مشخص می‌کند. ممکن است مراکز مختلف برای جلب مشتریان هزینه‌های کمی را به شما پیشنهاد کنند ولی با توجه به عوارض و مشکلات جدی ناشی از تزریق نامناسب و بدون مهارت که در بالا ذکر شد، لازم است در انتخاب مرکز معتبر وسواس زیادی به خرج دهید و با پیشنهادات این چنینی فریب افراد سودجو را نخورید. بنابراین اگر برای زیبایی خود این روش‌ها را انتخاب می‌کنید، به کیفیت بالا فکر کنید و به سراغ مراکز نامعتبر، مواد بی‌کیفیت و افراد بدون مهارت نروید. در این صورت می‌توانید با کمترین عارضه و با خیالی راحت طراوت را به چشمان خود بازگردانید.

  • تزریق فیلر زیر چشم به چه منظوری انجام می شود؟
  • عوارض احتمالی فیلر زیر چشم چیست؟
  • فیلر زیر چشم چه زمانی خطرناک است؟
  • پیش از انجام فیلر از انجام چه کارهایی باید خود داری کرد؟
  • مدت ماندگاری فیلر زیر چشم معمولا چقدر است؟

برای مشاوره و دریافت نوبت با کلینیک آریانا تماس بگیرید.

Call Now Button