میکرونیدلینگ چیست؟

در پاسخ به سوال میکرونیدلینگ چیست؟ باید گفت که میکرونیدلینگ یکی دیگر از روش های جوانسازی پوست و ترمیم آسیب های پوستی است که امروزه محبوبیت خاصی بین زنان و حتی مردان پیدا کرده است.

[lwptoc]

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ یکی از مدرن ترین روش های رفع جای جوش، خطوط صورت و چین و چروک است. در این روش که با دستگاه های مختلف انجام می شود؛ با سوزن های ریز منافذ پوست باز می شود و به‌ این‌ ترتیب راه برای تنفس و خون ‌رسانی به لایه‌های زیرین پوست امکان پذیر می شود.

دستگاه های میکرونیدلینگ

دستگاه های میکرونیدلینگ دارای سوزن های ریز و ظریفی است که روی سطح پوست زخم های ریزی را ایجاد می کند. این زخم ها راهی برای وارد کردن داروهای درمانی حاوی ویتامین C و هیالورونیک اسید است. این دارو ها با تحریک سلول های پوستی، پوست های مرده را از بین می برد و فرایند بازسازی آغاز می شود. در این روش با استفاده از کرم های بی حس کننده موضعی درد ناشی از سوزن دستگاه های میکرونیدلینگ را مهار می کنند. انواع دستگاه های میکرونیدلینگ عبارتند از:

دستگاه درمارولر: این دستگاه شبیه غلتک با صد سوزن ریز است که به صورت دستی انجام می شود. درمان پوست با این دستگاه به تجربه و مهارت نیاز دارد زیرا عمیق نفوذ سوزن ها به فرد متخصص بستگی دارد.

دستگاه درماپن: این دستگاه یکی از پرطرفدار ترین دستگاه های میکرونیدلینگ است. این دستگاه با یک موتور الکترونیکی کار می کند. سوزن های بسیار ریزی سر این دستگاه وجود دارد که وارد سطح پوست می شوند.

دستگاه درما استامپ: ظاهر این دستگاه کمی شبیه به درماپن است اما سوزن های نوک آن کمی تیزتر است و سوزن‌های بلندتری دارد. این دستگاه به صورت دستی انجام می شود.

فواید میکرونیدلینگ

جوان سازی: در روش میکرونیدلینگ به دلیل تولید کلاژن های جدید و تحریک بافت های پوست، چین و چروک از بین می رود. همچنین این روش برای از بین بردن بخیه، زخم، جوش و آکنه تاثیر گذار است.

درمان استرچ مارک: استرچ مارک نوعی پارگی پوست است که به علت حاملگی یا افزایش و کاهش ناگهانی وزن به وجود می آید. این ترک ها به علت وارد شدن فشار به پوست است. میکرونیدلینگ یکی از راه های درمان این ترک هاست. تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان استرچ مارک 4 تا 6 جلسه می باشد که به فاصله یک ماه انجام می شود.

درمان آسیب های پوستی: این روش برای از بین بردن پوست های مرده یا آسیب دیده است و با تنگ کردن منافذ پوست از تجمع چربی و آلودگی جلوگیری می کند. میکرونیدلینگ باعث بهبود یافتن جای سوختگی، جای جوش و آکنه می شود.

درمان لکه های پوستی: لکه های پوستی ناشی از آفتاب سوختگی، آکنه و بریدگی با نفوذ در پوست به آسانی بهبود نمی یابند. میکرونیدلینگ یکی از روش هایی است که به پوست نفوذ می کند و با اسپری کردن داروهای ضد لک باعث بهبودی می شوند.

آریانا

ممنوعیت میکرونیدلینگ

  1. این روش برای افرادی که به فلزات یا مواد غذایی حساسیت دارند؛ ممنوع است.
  2. این روش برای افرادی که کمتر از دو هفته قبل بوتاکس، ژل یا چربی تزریق کرده‌ باشند؛ ممنوع است.
  3. این روش برای افرادی که دچار بیماری های خاص مانند حساسیت‌ های پوستی، دیابت، بیماری های خونی و سرطان هستند؛ توصیه نمی شود.
  4. این روش برای افرادی که از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می‌ کنند؛ ممنوع است.

عوارض میکرونیدلینگ

فشار سوزن روی پوست باعث واکنش بدن به این آسیب کنترل شده باعث تجمع خون و قرمزی، التهاب، زخم‌های ریز، سوزش و کبودی می شود. این عوارض بعد از گذشت یک تا دو هفته بهبود می یابد. تغییر رنگ دادن پوست از دیگر عوارض میکرونیدلینگ است. این عارضه به دلیل کم تجربه بودن، مهارت نداشتن و عدم کنترل مناسب پزشک است.

مراقبت بعد از میکرونیدلینگ

  • تمیز نگه داشتن پوست و پرهیز از هرگونه مواد آرایشی
  • مصرف مواد غذایی ضدالتهاب
  • پرهیز از مصرف داروهای ضدالتهاب
  • پرهیز از در معرض نور آفتاب قرار گرفتن
  • پرهیز از ماساژ دادن، فشار دادن و خاراندن پوست
  • پرهیز از مصرف محصولات مراقبتی پوست
  • پرهیز از استحمام، استخر و سونا

کلام آخر

میکرونیدلینگ از دیگر روش های جوان سازی پوست مانند هایفوتراپی و پلاسماجت است. در این روش به علت وجود سوزن های ریز، احتمال آسیب رسیدن به پوست زیاد است. با انتخاب کلینیک معتبر و پزشکان با تجربه می توانید از بروز هرگونه خطر احتمالی جلوگیری کنید.

  1. میکرونیدلینگ چیست؟
  2. انواع دستگاه های میکرونیدلینگ کدام اند؟
  3. فواید میکرونیدلینگ چیست؟
  4. میکرونیدلینگ چگونه باعث جوانسازی پوست می شود؟
  5. عوارض میکرونیدلینگ چیست ؟

کلینیک آریانا

Call Now Button