مراقبت های بعد از تزریق ژل

امروزه تزریق ژل با استقبال زیادی از طرف زنان و مردان با اهداف مختلفی مثل از بین بردن خط لبخند، خط اخم، چروک پنجه کلاغی، افزایش حجم لب ‌ها با تزریق ژل لب و گونه ‌ها و از بین بردن فرورفتگی‌ ها همراه است. با وجود اینکه تزریق ژل یک راه غیرتهاجمی جوانسازی پوست به صورت سرپایی است اما نیاز به مراقبت های خاصی دارد. این روش کاربرد های زیادی همچون درمان برخی از قسمت های صورت را دارد که بدون درد انجام می شود و در صورت رعایت مراقبت های بعد از تزریق ژل ، از ایمنی بالایی برخوردار است.علاوه بر رعایت مراقبت، افراد با مراجعه به کلینیک زیبایی معتبر می توانند از بروز عوارض جبران ناپذیر جلوگیری کنند.

[lwptoc]

عوارض تزریق ژل

با توجه به اینکه تزریق ژل یک روش غیرتهاجمی است؛ با عوارض بسیار کمی همراه است. در صورتی که تزریق فیلر در یک کلینیک معتبر با تجهیزات استاندارد توسط پزشک متخصص و با تجربه در این زمینه انجام شود، هیچگونه خطری ندارد. از عوارض احتمالی تزریق ژل می توان تورم و قرمزی یا کبودی که بعد از یک هفته بهبود می یابند و تحمل درد آنها اصلا دشوار به نظر نمی ‌رسد؛ اشاره کرد. در بعضی از موارد تزریق ژل عوارض جانبی شدیدی مثل عفونت زیاد، تورم شدید، آسیب رگ ‌های خونی و آسیب به بافت را به همراه دارد که فقط در صورت انجام شدن این روش در کلینیک های غیر معتبر با پزشک غیر متخصص انجام شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دلایل ورم صورت بعد از تزریق ژل کلیک کنید.

مراقبت های بعد از تزریق ژل

با توجه به غیر تهاجمی بودن و بدون بیهوشی این روش، افراد بلافاصله بعد از اتمام جلسه درمانی می توانند به انجام فعالیت روزانه بپردازند. با این حال پزشک متخصص توصیه می‌کند تا حداقل در ۲۴ ساعت اول به استراحت و رعایت اقدامات بعد از تزریق ژل پرداخته شود. مراقبت کردن بعد از تزریق ژل از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا از بروز عفونت و خطرات جبران ناپذیر همچون افتادگی پوست جلوگیری می کند. مهم ترین اقدامات بعد از تزریق ژل عبارت هستند از:

  • پرهیز از انجام دادن فعالیت های ورزشی سنگین
  • مصرف مسکن با مشورت پزشک در صورت احساس درد کردن
  • بالاتر بودن سر از بدن در زمان خواب تا زمان برطرف شدن ورم
  • استفاده از کمپرس سرد بدون اعمال فشار برای کاهش التهاب و کبودی
  • اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب برای جلوگیری از تحریک پوست
  • جلوگیری از جابجایی و نامتقارن شدن ژل با رعایت و خودداری کردن از فشار دادن محل تزریق
  • پرهیز از شستن صورت یک روز بعد از تزریق، سپس شستن صورت با آب ولرم و شوینده مناسب
  • پرهیز از مصرف دارو‌های ضد انعقاد خون و مکمل‌های گیاهی برای جلوگیری از تشدید کبودی، خون‌ریزی و عفونت

علت اهمیت مراقبت بعد از تزریق ژل

همانطور که گفته شد؛ مراقبت های بعد از تزریق ژل از اهمیت بالایی برخوردار هستند. در صورت عدم رعایت مراقبت های ذکر شده؛ عفونت، واکنش آلرژیک به فیلر، ناهمواری پس از تزریق ژل، درد، خارش، تورم، سردرد، کبودی و خونریزی رخ می دهد. با رعایت مراقبت ‌های لازم بعد از تزریق ژل احتمال بروز این عوارض به حداقل رسیده و در صورت مشاهده عارضه ‌ای، مشکل در مدت زمان بسیار کوتاه برطرف خواهد شد. از مهم ترین علل اهمیت مراقبت بعد از تزریق می توان به  جابه جایی ژل اشاره کرد. یکی از نگرانی‌ های افراد در مورد تزریق ژل، امکان جابجایی ژل تزریق شده پس از پایان فرآیند است که تنها در صورتی جابجا خواهد شد که مراقبت‌های اصولی انجام نشده باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل کلیک کنید.

تغذیه مناسب بعد از تزریق ژل

تزریق ژل مانند هر تکنیک زیبایی دیگری نیاز به رعایت توصیه‌ هایی پس از اتمام کار دارد. این نکات به منظور کسب نتیجه‌ بهتر از این روش، افزایش سرعت بهبودی زخم‌ ها و کوتاه شدن دوره نقاهت، جلوگیری از بروز عفونت و افزایش سرعت ترمیم پوست و افزایش استحکام آن است. این افراد باید توجه ویژه ای به تغذیه خود داشته باشند. خوراکی هایی که پس از تزریق ژل توصیه می شوند عبارت هستند از:

  • ویتامین D و C موجود در مرکبات
  • مواد فیبردار مانند کلم بروکلی، تمشک، سیب و حبوبات
  • ترمیم بافت‌ و پوست با مصرف پروتئین موجود در تخم مرغ، ماهی و مرغ
  • مصرف آب کافی برای افزایش خونرسانی به زخم و افزایش سرعت التیام
  • مواد غذایی مانند آووکادو، ماهی قزل آلا، کره‌های بدون چربی، بادام، گردو، روغن زیتون و روغن نارگیل
  • میوه‌، سبزیجات، غلات سبوس ‌دار و پروتئین‌ های بدون چربی، کربوهیدرات‌ های ساده و چربی‌ های غیراشباع

مواد غذایی ممنوعه

بهتر است که فرد پس از تزریق چربی عادات ناسالم خود را در مصرف مواد غذایی کنار گذاشته و سبک زندگی خود را تغییر دهد. در کنار گروهی از مواد غذایی که لازم است فرد مراجعه ‌کننده پس از تزریق ژل مصرف کند تا به ماندگاری نتیجه کار کمک کند؛ برخی از مواد غذایی ممکن است عمل زیبایی تزریق ژل را با مشکل مواجه نمایند. غذاهایی که پزشک متخصص تزریق ژل به صورت آن ها را منع می کند عبارت هستند از:

  • انواع فست ‌فود‌ها و غذا‌های فرآوری شده
  • غذا‌ های چرب حاوی روغن‌های اشباع
  • غذا و خوراکی‌ های شیرین و غنی از کربوهیدرات‌ های غیر مفید

تزریق ژل برای چه کسانی ممنوع است؟

ممنوعیت تزریق ژل

با وجود اینکه تزریق ژل یک روش ایمن و غیر تهاجمی است اما این روش برای برخی از افراد ممنوع است و موجب بروز مشکلات بسیار جدی می شود. در ادامه افرادی که باید از این روش اجتناب کنند را ذکر کرده ایم:

  • زنان باردار و شیرده
  • افراد زیر ۱۸ سال
  • افراد با بیماری ‌های خود ایمنی بدن
  • بیماران دیابتی و افراد با زمینه حساسیت‌ های شدید

کلام آخر

تزریق ژل یکی از پر کاربرد ترین روش های کاهش چین و چروک‌ های صورت، جوانسازی پوست، برجسته کردن گونه ‌ها و یا افزایش حجم قسمت‌ هایی از بدن است. با وجود اینکه تزریق ژل یک روش غیرتهاجمی جوانسازی است اما این روش نیز نیاز به مراقبت دارد. پرهیز از انجام دادن برخی از کار ها و توجه کردن به نکات موجب افزایش ماندگاری و رسیدن به نتایج ‌ایده‌ آل و دلخواه بعد از انجام کار می شود.

  1. عوارض تزریق ژل چیست؟
  2. مراقبت های بعد از تزریق ژل چیست؟
  3. عدم رعایت مراقبت بعد از تزریق ژل چیست؟
  4. علت اهمیت مراقبت بعد از تزریق ژل چیست؟
  5. تغذیه مناسب بعد از تزریق ژل چیست؟
  6. مصرف چه مواد غذایی بعد از تزریق ژل ممنوع است؟

کلینیک آریانا

Call Now Button