دلایل ورم صورت بعد از تزریق ژل

تزریق ژل یکی از روش های نوین جوانسازی یا فرم دهی صورت است که حجم از دست رفته را جبران و چین و چروک ‌های صورت را صاف می کند. علاوه بر جوانسازی پوست با تزریق ژل می توان به افزایش حجم لب‌ ها، لیفت ابرو، رفع گودی ‌های صورت با تزریق ژل اشاره کرد. بعد از انجام دادن این روش، دوره نقاهت شروع می‌ شود که در این دوره عوارضی همانند ورم و کبودی در مناطق تحت درمان به تدریج رویت خواهند شد اما افراد می توانند به زندگی روزمره خود ادامه دهند. دلایل ورم صورت بعد از تزریق ژل به عوامل زیادی بستگی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.

[lwptoc]

عملکرد تزریق ژل

تزریق ژل یکی از محبوب ترین روش های جوانسازی پوست است که فیلرها یا حجم ‌دهنده‌ های پوستی که ساختاری مشابه ژل دارند برای جوانسازی پوست استفاده می‌ شوند. این روش ایمن تر و کم هزینه تر از سایر روش ها می باشد به همین دلیل افراد زیادی به این روش روی آورده اند. از رایج ترین کاربرد های تزریق ژل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. رفع چین و چروک‌های خط پیشانی، خط اخم، خط خنده، خطوط اطراف لب و بینی
  2. استفاده از ژل برای حجم ‌دهی، برجسته کردن و افزایش حجم لب، چانه و گونه ‌ها
  3. رفع گودی و سیاهی زیر چشم، لیفت ابرو و رفع افتادگی پوست صورت و گردن
  4. زیبایی و اصلاح فرم بینی با استفاده از تزریق ژل

عوارض تزریق ژل

در صورتی که این روش در کلینیک های معتبر با پزشکان ماهر و با تجربه انجام شود، با عوارض بسیار کمی همراه است. درد، قرمزی و تورم از عوارض زودگذر و طبیعی بعد از تزریق است که در کوتاه‌ ترین زمان ممکن برطرف می‌ شوند. از دیگر عوارض خطرناک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عفونت: معمولا عفونت بعد از تزریق به علت رعایت نکردن مراقبت های بهداشتی خود فرد یا مراجعه به کلینیک های غیر معتبر با وسایل غیر استریل است. گاهی اوقات میزان عفونت به حدی زیاد است که فرد به جراحی نیاز پیدا می ‌کند تا عفونت ایجاد شده تخلیه شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل کلیک کنید.
  • تخریب بافت پوست: در بعضی از مواردی که به حساس بودن پوست یا بی کیفیت بودن ژل بستگی دارد موجب تخریب پوست افرادی که تزریق ژل انجام داده اند، می ‌شود. همچنین این عوامل می توانند زمینه ساز تخریب بافت های تزریق شده شوند.
  • جابجایی ژل در بدن: این عارضه که بعد از تزریق ژل بروز می کند می تواند باعث عفونت، فلج شدن برخی از نواحی، سفت شدن ماده ژل در پوست شود.
  • التهابات پوستی: از دیگر عوارض تزریق ژل می توان به التهاب پوست مثل تاول‌ های ریز و درشت اشاره کرد که در صورت بی توجهی به آن باعث عفونت و دیگر مشکلات جبران ناپذیر شود.

عوامل موثر در بروز عوارض

معمولا عوارضی همچون تورم و کبودی طبیعی هستند اما جا به جایی ژل از عوارضی است که به دلایل مختلفی مانند سهل ‌انگاری و رعایت نکردن برخی نکات بستگی دارد. در صورتی که تزریق ژل در کلینیک های غیر معتبر انجام شود؛ با عوارض مختلفی مثل دگرگونی در ساختار ژل و گلوله گلوله شدن، حساسیت به ژل های بی کیفیت یا عفونت ناشی از استفاده از سوزن های غیر استریل همراه است.

آریانا

دلایل ورم صورت بعد از تزریق ژل

همانطور که گفته شد؛ تزریق ژل با عوارضی همراه است که یکی از آنها متورم شدن پوست می باشد. یکی از دلایل ورم صورت بعد از تزریق ژل ، فرو رفتن سوزن در بدن است. تورم ممکن است به عللی مانند آلرژی ها، وضعیت تیروئید، هورمون ها، عوارض جانبی دارو یا سایر شرایط پزشکی بستگی داشته باشد. از شایع ترین قسمت هایی که دچار ورم صورت می شوند عبارت هستند از:

ورم چانه بعد از تزریق ژل

ورم پس از تزریق ژل چانه از جمله مواردی است که معمولا تا 24 ساعت اول پس از درمان به اوج خود رسیده و پس از گذشت این مدت فروکش خواهد شد. این عارضه با سفت شدن محل تزریق یا احساس گلوله گلوله شدن در زیر پوست نمایان می شود که با استفاده از کمپرس یخ و مصرف سبزیجات بهبود می یابد. مصرف مشروبات الکلی یا دخانیات بعد از تزریق ژل موجب شدت یافتن تورم و کبودی می شوند.

در آریانا بخوانید: بوتاکس چانه

ورم لب بعد از تزریق ژل

ورم لب پس از تزریق ژل یک امر کاملا طبیعی است که مدت زمان این تورم در صورتی که به محل تزریق فشار آورده نشود، از استحمام آب داغ پرهیز شود و از وسایل آرایشی اجتناب شود؛ کوتاه است.۳ الی ۴ روز بعد از تزریق ژل، ورم لب کاهش می یابد. همچنین ورم تزریق ژل لب بستگی به استفاده از نوع ژل دارد که در صورت  استاندارد بودن ژل، بدن واکنش کمتری نشان می دهد. 

برای اطلاعات بیشتر: تزریق ژل لب

ماندگاری ورم صورت

ورم صورت یک عارضه جزئی و طبیعی بعد از تزیق ژل است که با رعایت نکات مراقبتی می توان به بهبود آن سرعت بخشید. ورم ناشی از تزریق ژل دائمی نیست و به زودی رفع خواهد شد. معمولا این عارضه طبیعی با گذشت یک هفته بهبود می یابد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ورم بعد از بوتاکس کلیک کنید. از راه های کاهش ماندگاری ورم صورت می توان به درمان های خانگی مثل استفاده از عسل، چای کیسه ای سیاه یا زردچوبه اشاره کرد.

  • چای کیسه ای سیاه برای کاهش ورم صورت: یک چای کیسه ای سیاه را به مدت 10 دقیقه داخل آب جوش قرار دهید، سپس آن را از آب جوش خارج کنید تا خنک شود، بعد از آن چای کیسه ای را 5 دقیقه بر روی صورت خود قرار دهید.
  • زردچوبه برای کاهش ورم صورت: ترکیب زردچوبه با خاک رس و آب باعث کاهش چشمگیر ورم صورت می شود. خمیر به دست آمده را بر روی پوست خود بمالید و بعد از خشک شدن، صورت خود را بشویید.
  • عسل برای کاهش ورم صورت: استفاده از عسل به مدت 10 الی 15 دقیقه روی صورت، با توجه به خاصیت آن ورم صورت کاهش می یابد.

مراقبت بعد از تزریق ژل

  1. یک هفته قبل و بعد از تزریق ژل از مصرف دارو های رقیق کننده خون اجتناب شود.
  2. مصرف آناناس بعد از تزریق ژل برای کاهش تورم و کبودی صورت مفید است.
  3. استفاده از کمپرس یخ بعد از تزریق ژل به کاهش بروز کبودی و ورم کمک می کند.
  4. از قرار گرفتن در معرض تابش آفتاب تا یک هفته بعد از تزریق پرهیز شود.
  5. افراد باید از آرایش کردن یا انجام دادن فعالیت های سنگین بعد از تزریق اجتناب کنند.
  6. خودداری از دست زدن یا ماساژ دادن محل تزریق برای جلوگیری از متورم شدن پوست.
  7. در صورت داشتن تبخال چند روز قبل از تزریق ژل، از انجام دادن این عمل پرهیز شود زیرا تبخال را تحریک می کند.

کلام آخر

با وجود اینکه تزریق ژل یک روش غیرتهاجمی و ایمن است اما بی توجهی به نکات بهداشتی فردی یا انجام دادن این روش در کلینیک های غیر معتبر با وسایل غیر استریل موجب بروز عوارضی همچون عفونت یا ورم می شود. راه های زیادی برای جلوگیری یا درمان عوارض بعد از تزریق ژل وجود دارد اما مراجعه به کلینیک های معتبر با پزشکان ماهر از بهترین راه های جلوگیری و کاهش هرگونه عارضه بعد از تزریق ژل می باشد.

  1. دلایل ورم صورت بعد از تزریق ژل چیست؟
  2. ورم چانه بعد از تزریق ژل چگونه است؟
  3. ماندگاری ورم صورت بعد از تزریق ژل چقدر است؟
  4. کاربرد تزریق ژل چیست؟
  5. دلیل بروز عفونت بعد از تزریق ژل چیست؟

کلینیک آریانا

Call Now Button