ورم بعد از بوتاکس

تمام راه های جوانسازی که از طریق تزریق و سوزن انجام شود؛ عوارض جانبی کمی به همراه دارند. ورم بعد از بوتاکس یکی از این عوارض طبیعی است که تمام افرادی که از این روش استفاده می کنند؛ آن را تجربه نمی کنند.  گاهی اوقات عدم آگاهی از علت این موضوع، باعث نگرانی و مضطرب شدن بیماران می شود اما باید بدانید که این یک واکنش طبیعی بدن در پاسخ به جراحت و تغییرات ناشی از تزریق بوتاکس است که با روش های مختلف قابل درمان است.

[lwptoc]

بوتاکس چیست؟

بوتاکس چیست؟ بوتاکس یک داروی تزریقی است که از طریق سم بوتولونیوم با فلج کردن عضلات باعث از بین بردن خطوط پوستی می ‌شود. این ماده با متوقف کردن علت اصلی چین و چروک پوست(حرکت کردن عضلات) به جوانسازی پوست کمک کند. تزریق بوتاکس از جمله روش ‌های کم‌ تهاجمی و ایمن جوانسازی پوست است.

عوارض بوتاکس

بوتاکس یک روش ایمن است و در صورتی که در کلینیک معتبر انجام شود با کمترین عوارض همراه است. معمولا عوارضی که در ادامه توضیح خواهیم داد به علت بی تجربه بودن پزشک تزریق کننده است.

قرمزی: قرمزی واکنش طبیعی بدن به هر روش درمانی است که با گذشت زمان بهبود می یابد. شدت قرمزی به میزان بوتاکس تزریق شده و همچنین ضخامت سوزن تزریق بستگی دارد. پیشگیری از این عوارض تا حد زیادی به تجربه ‌ی پزشک وابسته است که با استفاده از سوزن های با کیفیت، تزریق آهسته‌ و استفاده از کمپرس سرد بعد از بوتاکس از قرمز شدن جلوگیری کند.

درد: میزان درد در طی تزریق بوتاکس به آستانه‌ ی تحمل درد افراد بستگی دارد. معمولا افرادی که تحمل درد را نداشته باشند با مشورت پزشک می توانند قبل از تزریق ، کرم‌ های بی‌ حسی موضعی یا استامینوفن مصرف کنند.

عفونت: عفونت از شایع ترین عوارض بوتاکس محسوب نمی شود و فقط در صورتی که بوتاکس در کلینیک های غیر معتبر و غیربهداشتی انجام شود؛ این عارضه رخ می دهد.

علت ورم بعد از بوتاکس

تورم و کبودی بعد از تزریق بوتاکس ممکن است برای برخی از افراد رخ دهد زیرا با وجود اینکه این روش غیرتهاجمی است اما از طریق سوزن انجام می شود و ممکن است در حین تزریق بوتاکس سوزن به مویرگ ها برخورد کند و باعث تورم و کبودی در ناحیه تزریق شود. استفاده از سوزن های کوچکتر برای تزریق بوتاکس، می تواند احتمال بروز این عارضه را کاهش دهد، اما بطور کلی نمی تواند مانع از بروز آن شود. در صورتی که بوتاکس در کلینیک معتبر با پزشک مجرب انجام شود، کمتر این عارضه رخ می دهد اما نمی توان گفت که این عارضه اجتناب پذیر است.

مطلب پیشنهادی: بوتاکس چیست؟

آریانا

جلوگیری از ورم بعد از بوتاکس

  • انتخاب پزشک مجرب

با وجود اینکه ورم بعد از بوتاکس طبیعی است اما مهارت و تجربه پزشک سبب به حداقل رسیدن این عوارض می شود. در این روش پزشکان باید مهارت لازم را داشته باشند تا با تزریق بوتاکس در محل مناسب باعث رفع چین و چروک شود. زمانی که پزشکان سوزن را در جای مناسب تزریق کنند باعث پاره شدن مویرگ ها می شود. یک پزشک متخصص با دادن بهترین توصیه ها برای تزریق مانند: نوع ماده بوتاکس و مقدار تزریق به شما کمک کند.

  • پرهیز از انجام فعالیت های سنگین

با توجه به اینکه فعالیت های سنگین ضربان قلب و فشار خون را افزایش می دهند؛ باید از انجام دادن فعالیت های سنگین بعد از بوتاکس اجتناب شود زیرا افزایش خون رسانی در ناحیه متورم می تواند کبودی و تورم را افزایش دهد.

  • اجتناب از مصرف داروهای رقیق کننده خون

رقیق شدن خون یکی از عوامل اصلی ایجاد تورم و کبودی است که توصیه می شود قبل و بعد از تزریق بوتاکس از مصرف  داوهایی مانند آسپیرین، ایبوپروفن ، ویتامین E ، روغن ماهی و روغن بذر کتان خون را رقیق می کنند؛ پرهیز کنید. برای جلوگیری از کبودی و ورم بعد از بوتاکس لازم است از مصرف این مواد اجتناب کرد.

  • پرهیز از مصرف غذاهای شور

مصرف فست فود و سایر مواد فرآوری شده بعد از تزریق بوتاکس، موجب افزایش تورم و کبودی می شوند. بنابراین لازم است برای درمان کبودی و ورم بعد از تزریق، از مصرف غذاهای شور و فرآوری شده اجتناب کنید. در عوض می توانید برای بهبودی سریع تر از سبزیجات و میوه های تازه مانند آناناس استفاده کنید.

  • اجتناب از مصرف الکل

الکل عروق خونی را گشاد کرده و باعث رقیق شدن خون می شود. حتی مصرف مقدار کمی از الکل، می تواند باعث تحریک پوست شود و خطر کبودی بعد از تزریق بوتاکس را افزایش دهد. بنابراین لازم است قبل و بعد از تزریق بوتاکس از مصرف الکل پرهیز شود.

  • استفاده از کمپرس سرد برای کاهش کبودی و تورم

کمپرس یخ بواسطه منقبض کردن عروق خونی، جریان خونرسانی به نواحی متورم را کاهش می دهد و باعث بهبودی کبودی و تورم می شود. استفاه از کمپرس سرد روی ناحیه متورم شده، می تواند کبودی و تورم را کاهش دهد.

در آریانا بخوانید: بوتاکس زیر بغل چیست؟

کلام آخر

گاهی اوقات بروز عوارض جانبی بعد از انجام هر جراحی اجتناب ناپذیر است، اما با رعایت برخی نکات می توان این عوارض را به حداقل رساند. با مراجعه به کلینیک‌ های معتبر این مشکلات تا حدودی کاهش می یابد زیرا پزشک متخصص با آگاهی از محل قرارگیری رگ های خونی به بهترین نحو تزریق بوتاکس را انجام می دهد تا از بروز تورم و کبودی جلوگیری کند.

  1. بوتاکس چیست؟
  2. علت ورم بعد از بوتاکس چیست؟
  3. راه های جلوگیری از ورم بعد از بوتاکس چیست؟
  4. درمان ورم بعد از بوتاکس با کمپرس یخ چگونه است؟
  5. آیا مهارت داشتن پزشک در جلوگیری از بوتاکس تاثیر دارد؟

کلینیک آریانا

Call Now Button