زاویه سازی صورت

یکی از کارهای زیبایی که به کمک تزریق چربی،ژل و.. می‌ توان از آن نتیجه خوبی گرفت زاویه سازی صورت است. زاویه سازی صورت از دیگر روش های جوان سازی و رفع نقایص پوست و صورت است که از طریق روش های مختلفی انجام می شود. معمولا افراد به دنبال راهی کم عارضه، کم تهاجم، کم هزینه با دوره نقاهت کوتاه مدت هستند که در ادامه انواع روش ها با معایب و روش آها را توضیح داده ایم. این روش ها حتما باید در کلینیک های معتبر با پزشکان ماهر انجام شوند.

[lwptoc]

زاویه سازی صورت چیست؟

زاویه سازی صورت مجموعه اقداماتی است که برای تناسب و زیبایی صورت انجام می شود. در عمل زاویه سازی صورت با هدف کشیده تر کردن خط فک، تغییراتی بر روی فک انجام می دهند. این اقدامات عبارت هستند از کوچک کردن فک، لاغر کردن صورت و برجسته سازی گونه و چانه.

مزایای زاویه سازی صورت

از مهم ترین کاربرد زاویه سازی می توان به کاربرد درمانی آن اشاره کرد که افراد با نقض مادرزادی یا حوادث بهترین کاندید های این روش هستند. با توجه به اینکه در عمل زاویه سازی صورت، افراد توانایی انتخاب شکل دلخواه را دارند می توانند عدم تناسب صورت خود را بر طرف کنند. از دیگر مزایای این روش می توان به جوان سازی پوست، رفع فرورفتگی های صورت، بهبود ظاهر و ظریف تر شدن بینی و درشت تر به نظر آمدن چشم ها اشاره کرد.

ممنوعیت زاویه سازی

این روش برای همه افراد مناسب نبوده و برای اینکه بتوان از مزایای زاویه سازی بهره برد؛ باید از قبل ویژگی های بخصوصی مثل داشتن فک مربعی شکل یا پهن، گونه لاغر یا چاق، فک بدون زاویه و چانه دایره ای شکل را در صورت خود داشته باشید. با این وجود افرادی که از انجام دادن این روش باید صرف نظر کنند عبارت هستند از:

  1. افراد دارای صورت خیلی چاق یا خیلی لاغر و گردن چاق
  2. افراد دارای فک پایینی یا گونه کوچک، افتادگی پوست و عقب رفتگی چانه

انواع روش های زاویه سازی

روش های زیادی برای این کار وجود دارد که هر کدام با مزایا و معایبی همراه هستند. خطرات و عوارض این روش ها به تهاجمی و غیر تهاجمی بودن آنها بستگی دارد. پزشکان با توجه به حالت صورت و گردن، حساسیت نسبت به وسایل عمل و سلامت جسمی افراد، یکی از روش های زاویه سازی را معرفی می کند و پیش از انجام دادن راجب معایت، مزایا، خطرات و ریسک های آن صحبت می کند. روش های زاویه سازی عبارت هستند از:

زاویه سازی با تزریق ژل یا فیلر

زاویه سازی با این روش یک روش موقت و غیر تهاجمی است زیرا با گذشت زمان ژل ها جذب می شوند. فیلرهای پوست عمدتاً از ترکیبات طبیعی برپایه هیالورونیک اسید و کلسیم تشکیل شده  و به منظور حجم دهی و زاویه سازی در قسمت تحتانی فک و صورت، پر کردن فرورفتگی های شقیقه و ناحیه کوچکی از گردن به کار برده می شوند. همچنین کلاژن به کار رفته در این ژل ها موجب تقویت آب رسانی به پوست می گردد. ماندگاری تزریق فیلر عمدتاً ۱ تا ۲ سال بوده و پس از این مدت برای ترمیم باید به پزشک مراجعه کرد.

روش انجام زاویه سازی با تزریق ژل

تزریق ژل بعد از بی حس کردن پوست از طریق تزریق سوزن در عرض 30 دقیقه انجام می شود. این عمل با عوارض جزئی همچون عفونت، کبودی و ورم، حساسیت به مواد به کار رفته در ژل و عدم تقارن همراه است. دوره نقاهت آن نیز حداکثر یک هفته خواهد بود و نتیجه آن در مدت بسیار کوتاهی مشاهده می شود. با توجه به اینکه این ژل ها بسیار متحرک بوده؛ توصیه می شود که بعد از تزریق فیلر تا مدت ۴۸ ساعت از دست زدن به صورت خود یا آب زدن به آن خودداری کنید. شاید برای برخی از افراد این سوال پیش آمده باشد که دلایل ورم صورت بعد از تزریق ژل چیست؟ دستکاری صورت بعد از تزریق ژل ممکن است موجب حرکت آن در زیر پوست و تغییر شکل و کانتور صورت گردد.

زاویه سازی با بوتاکس

بوتاکس چیست؟ بوتاکس نوعی سم است که با تزریق در صورت موجب جوانسازی می شود. معمولا افراد مزیت بوتاکس را جوانسازی پوست و رفع چین و چروک می دانند؛ در حالی که پزشکان از بوتاکس چانه برای زاویه سازی نیز استفاده می کنند. تزریق بوتاکس با فلج کردن و کاهش حجم عضلات مسئول جویدن موجب زاویه سازی می شود. با تزریق این سم به عضله اصلی جویدن در دو طرف صورت، از انقباض و بالک عضلانی آن کاسته شده و افراد به فرم دلخواه خود دست می یابند.

زاویه سازی صورت

روش انجام زاویه سازی با بوتاکس

این روش مشابه روش تزریق ژل است که در عرض چند دقیقه انجام می شود و بدون هیچگونه دردی خواهد بود. نتیجه آن بعد از یک هفته نمایان می شود اما در بعضی موارد این مدت به 6 هفته نیز طول کشیده است. اثرات این تکنیک زاویه سازی صورت بین ۶ تا ۱۸ ماه باقی خواهد ماند و عارضه چندانی به همراه ندارد.

زاویه سازی با تزریق چربی

این روش نوعی عمل نیمه تهاجمی محسوب می شود اما نیازی به بی هوشی عمومی ندارد و به صورت سرپایی و از طریق بی حسی موضعی انجام می شود. در این روش دستگاه لیپوساکشن چربی های برخی از قسمت های خاص بدن مانند: دور ناف، شکم، ران ها را خارج می کنند و بعد از انجام دادن روش های خاص روی چربی ها آنها را در فک تزریق می کنند. اثرات تزریق چربی اغلب اوقات تا چندین سال ماندگاری خواهد داشت. با وجود اینکه چربی های تزریق شده از بدن خود فرد هستند اما ممکن است با عوارض زیر همراه باشد:

  • تغییر رنگ و ظاهر غیرطبیعی به دلیل تزریق بیش از حد چربی
  • آمبولی چربی به دنبال تزریق اشتباه در رگ
  • احتمال آسیب به عروق
  • ایجاد بافت جوشگاهی
  • لخته شدن خون
  • خونریزی

زاویه سازی با نخ

یکی دیگر از روش های زاویه سازی از طریق نخ های جذبی است. این روش غیر تهاجمی است و برای افرادی که با افزایش سن دچار افتادگی پوست شده اند؛ مناسب است. ماندگاری این روش در مقایسه با جراحی های تهاجمی کم تر است. در این روش، نخ از طریق سوزن های نازک و مخصوص در زیر پوست جاسازی شده و علاوه بر بالا کشیدن پوست، با القای ساخت کلاژن، الاستین و هیالورونیک اسید موجب جوان سازی می شود. ماندگاری این روش 2 سال است و جای نخ ها با گذشت زمان از بین می رود. زاویه سازی با نخ مشابه دیگر روش ها در 30 دقیقه انجام می شود اما باید به این نکته توجه داشت که در این روش حجم دهی، صورت نمی گیرد.

زاویه سازی صورت از طریق جراحی

یکی از روش های دائمی زاویه سازی صورت از طریق جراحی است. در این روش قسمتی از عضلات و استخوان های فک و چانه برداشته می شوند و حالت صورت افراد تغییر می کند. جراحی های زاویه سازی به دلیل تهاجمی بودن با عوارض و هزینه بیشتری همراه است و دوره نقاهت آن طولانی تر از سایر روش هاست.

کلام آخر

زاویه سازی صورت یکی پر طرفدار ترین روش های زیبایی است که امروزه افراد زیادی کاندیدای این روش در کلینیک های زیبایی هستند. زیبایی چهره نقش بسزایی در اعتماد به نفس افراد دارد که با رفع نقایض می توان اعتماد به نفس از دست رفته را باز گرداند. زاویه سازی به منظور رفع نقایص چهره و جوان سازی پوست صورت انجام می گیرد. روش های مختلفی برای این کار وجود دارد که با توجه به تمایلات هر فرد و حالت اولیه چهره آنها انجام می شوند. هر کدام از روش ها با عوارضی همراه هستند که در صورت انجام شدن این روش در کلینیک های معتبر عوارض آنها به حداقل می رسند.

  1. زاویه سازی صورت چیست؟
  2. مزایای زاویه سازی صورت جیست؟
  3. چه افرادی از انجام دادن زاویه سازی صورت منع هستند؟
  4. زاویه سازی صورت از طریق جراحی چگونه است؟

کلینیک آریانا

Call Now Button