پلاسما جت بینی

امروزه افراد برای جوانسازی و فرم دهی بینی از راه های پرخطر و پر هزینه اجتناب می کنند و به سمت راه های آسان تری می روند. یکی از بهترین و آسان ترین راه های جوان سازی پوست و فرم دهی بینی در کوتاه مدت پلاسما جت است. این روش کاربری مانند هایپوتراپی دارد اما با عوارض و هزینه بسیار کمتری همراه است.

[lwptoc]

پلاسماجت چیست؟

پلاسما جت یکی از روش های باستانی جوان سازی پوست است که امروزه با پیشرفت علم به صورت مدرن تر از گذشته انجام می شود. در روش پلاسما جت، پلاسما که نوعی گاز رساناست با برخورد به پوست سرد می شود. پلاسما از طریق دستگاه پلاسما جت با سرعت و گرمای بالا به پوست برخورد می کند و باعث از بین رفتن پوست های اضافی در لایه های زیرین پوست می شود.

پلاسما جت بینی

زیباسازی پوست با استفاده از پلاسما جت به‌صورت کاملا سرپایی و بدون نیاز به بستری انجام می‌شود. این روش را می‌توان یکی از روش‌های بدون درد و کم عارضه برای زیباسازی پوست دانست. در این روش نیازی به ایجاد برش در پوست نبوده و کاملا بدون درد است. روشی که نتایج آن در مدتی کوتاه ظاهر می‌شوند و برای مدتی نسبتا طولانی باقی می‌مانند.

کاربرد پلاسما جت

پلاسما جت با توجه به از بین بردن لایه های زیرین پوست موجب افزایش آب رسانی و درمان انواع آسیب های پوستی می شود. بیشتر افراد این روش را راهی برای جوان سازی پوست می دانند در صورتی که کاربرد های مفیدی مانند فرم دهی بینی و رفع نقص های بینی دارد. عمل بینی با هزینه هنگفت، درد و خونریزی های بخیه، به جا ماندن بخیه ها یا عوارض بیهوشی همراه است اما پلاسما جت به صورت سرپایی انجام می شود و دوره نقاهت آن بسیار کوتاه است. در روش پلاسما جت افراد در کوتاه ترین زمان به نتیجه دلخواه می رسند. در نتیجه پلاسما جت را می توانید جایگزین مناسبی برای عمل بینی دانست !

آریانا

عوارض پلاسما جت بینی

التهاب: یکی از عوارض پلاسما جت بینی التهاب، تورم و کبودی است. هنگام برخورد پلاسما با پوست، بدن برای ترمیم این آسیب کنترل شده واکنش نشان می دهد و باعث بروز این عوارض می شود. تورم و کبودی پوست بعد از گذشت یک هفته بهبود می یابند.

زخم: از دیگر عوارض نگران کننده ی پلاسماجت بینی می توان به زخم های به جا مانده اشاره کرد. پلاسماجت روشی بی دردسر است اما در صورت کندن زخم ها جای آنها باقی می ماند.

سوختن پوست: با توجه به اینکه پلاسما جت با تبدیل پلاسمای جامد به گاز از طریق گرما و سوزاندن لایه های زیرین پوست باعث جمع شدن پوست های اضافی می شود؛ ممکن است باعث سوختگی و تاول های ریز روی بینی شود.

مشکلات تنفسی: در این روش پلاسما به لایه های زیرین پوست می رود و هیچ تماسی با دستگاه تنفسی ندارد. در صورت انجام دادن پلاسماجت در مکان های غیر بهداشتی یا کلینیک های نامعتبر و مهارت نداشتن کافی پزشکان در این زمینه باعث بروز مشکلات جبران ناپذیری نظیر اختلال در تنفس می شود.

عفونت: بروز عفونت یا تغییر رنگ پوست از جمله عوارض پلاسماجت هستند که به علت مهارت نداشتن پزشک یا دستکاری کردن بروز می دهند.

مراقبت بعد پلاسما جت بینی

  • پرهیز از در معرض نور قرارگرفتن
  • خودداری از مصرف مواد شوینده و لایه‎‌ بردار
  • تمیز نگه ‎‌داشتن محل موردنظر جهت جلوگیری از بروز عفونت
  • استفاده از کرم‌های ضدآفتاب
  • پرهیز از مصرف داروها و مواد غذایی رقیق‌ کننده خون
  • خودداری از شستن صورت یا استحمام
  • اجتناب از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی
  • خودداری از دست زدن به زخم ها
  • مصرف داروهای تجویز شده
  • خودداری از ماساژ بینی

ممنوعیت پلاسما جت

با وجود اینکه پلاسما جت یکی از روش های غیرتهاجمی فرم دهی بینی است اما این روش برای افرادی که به بیماری های خاص مبتلا هستند؛ ممنوع است. این ممنوعیت شامل افراد مبتلا به سرطان، افراد مبتلا به دیابت، افراد مبتلا به بیماریی هایی مانند حساسیت به فلز یا بیماری های زمینه ‌ای مانند صرع، مشکلات غدد و بیماری‌های خود ایمنی می شود.

ماندگاری پلاسما جت

  • محل درمان

ماندگاری پلاسما جت در نواحی مختلف بدن، متفاوت است برای مثال ماندگاری پلاسماجت بینی و پلک 3 سال است و این ماندگاری در خط اخم و لبخند تا 5 سال است.

  • سن

25 تا 50 سالگی بهترین زمان برای انجام دادن پلاسما جت است زیرا افراد زیر 18 سال درحال رشد هستند و هورمون های آنها به تعادل نرسیده و ماندگاری پلاسما جت کمتر می شود. با افزایش سن چربی پوست کاهش می یابد و درمان دشوار تر می شود؛ در صورتی که در سن پایین تر پوست انعطاف پذیر تر است و سریع تر به درمان واکنش نشان می دهد.

  • نوع پوست

نوع پوست در ماندگاری نتیجه پلاسما تاثیر زیادی دارد. افرادی که دارای پوستی خشک هستند، درمان دشوار تر می شود و افرادی که پوست بسیار چربی دارند نیز بعد از یک مدت کوتاه تاثیر پلاسماجت از بین می رود.

  • رژیم غذایی

مصرف مواد غذایی مختلف باعث ترمیم زخم های پلاسماجت می شوند. در صورت مصرف مواد غذایی ناسالم و آسیب رسان مانند: غذاهای چرب، شور یا شیرین باعث کاهش روند بهبود زخم ها می شوند و نتیجه عمل را تحت تاثیر قرار می‌ دهند.

  • تعداد جلسات درمانی

پلاسماجت معمولا در یک جلسه انجام می شود و تاثیرگذاری آن بعد از یک هفته قابل مشاهده است. در صورتی که پزشک تشخیص دهد فرد به جلسات بیشتری برای ماندگاری پلاسما جت نیاز داشته باشد؛ یک جلسه ی دیگر ۸ هفته پس از اولین جلسه را برای ترمیم می گذارند.

کلام آخر

پلاسما جت بینی یکی از بهترین راه های کم هزینه فرم دهی بینی است. این روش از عوارض کمتری همراه است اما باید توجه داشته باشید که این روش بسیار حساس است و حتما باید در کلینیک های معتبر انجام شود.

  1. پلاسما جت چیست؟
  2. عوارض پلاسما جت بینی چیست ؟
  3. پلاسما جت برای چه کسانی ممنوع است ؟
  4. ماندگاری پلاسما جت به چه عواملی بستگی دارد؟

کلینیک آریانا

 

Call Now Button